Julian Záhorovský má smlouvu v kapse

15.11.2004 12:24 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Julián Záhorovský
© superstar.nova.cz
Většina finalistů první série "Česko hledá SuperStar" má již své debuty venku nebo se právě chystá k tomu, že ho vydá. Jediní dva finalisté, o kterých se donedávna nevědělo, kam se vrtnou, byli Petra Páchová a Julian Záhorovský. A právě druhý jmenovaný má už také jasno.

Julian Záhorovský podepsal smlouvu s vydavatelskou firmou EMI Czech Republic. Dostal se tak pod stejná křídla jako další finalista, Tomáš Savka. Vydání debutového alba Juliana je prozatím plánováno na leden příštího roku. Ovšem už koncem tohoto měsíce by měl světlo světa spatřit první singl.

O desce jako takové je prozatím velmi málo informací. Zcela jasné jsou prozatím pouze dvě věci. Tou první je jméno producenta, kterým je bývalý klávesista slovenské skupiny Team Bohuš Kantor. Druhou je skutečnost, že by se na desce Juliana měly objevit jeho vlastní věci, protože jak EMI tvrdí: "Julian není totiž pouze módní idol teenagerů, ale ukázalo se, že je schopný napsat si sám pěkné písničky." Zanedlouho se o tom budeme moci přesvědčit všichni.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY