Listopadový MUSIC s vánoční DVD přílohou právě vychází

11.11.2004 07:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Music - 11/04
© facebook interpreta
V listopadu se měsíčník MUSIC rozrostl o dalších 16 stran a nabízí speciální přílohu - 100 DVD tipů na dlouhé zimní večery. Titulní strana upozorňuje na exkluzivní rozhovor Vladimíra Vlasáka s DANIELEM LANDOU. Mluvilo se nejen o nové desce "Neofolk", ale i o chystaných muzikálech, otcovství, gangsterech, odpovědnosti a kouzelnících.

UTAJENÁ HVĚZDA: Jsou KEANE noví Coldplay?
Rubriku, upozorňující na "čerstvou krev" popu, nemohl v listopadu obsadit nikdo jiný než britští KEANE. Singl "Everybody's Changing" okouzlil už i tradičně konzervativní česká rádia, takže je nejvyšší čas zjistit třeba to, odkud mají Keane název nebo jak daleko či blízko vlastně mají k "předhazovaným" Coldplay. Možná budete překvapeni.

GWEN STEFANI: Vím, že jsem cáklá
Gwen Stefani, pětatřicetiletá zpěvačka skupiny No Doubt, která v posledních letech spíš působila jako módní celebrita než jako pop star, vydává své první sólové album. Důvod "sólování" vysvětluje jednoduše: "Jsme spolu sedmnáct let a nikdy jsme si neodpočinuli. Pořád jsme k něčemu směřovali nebo v něčem jeli, a tak si myslím, že každý z nás si potřebuje dobít baterky. Jenže... v showbyznysu je to jako v plavání. Když přestaneš plavat, tak se utopíš."

Dost Velká Drzost bratří EBENŮ
"DVD v našem případě znamená Dost Velká Drzost," říkal Marek Eben letos v srpnu na koncertu bratří Ebenů v pražských Ledeburských zahradách. "Stejně tak přemýšlím, že DVD je oproti CD o hodně dražší kvůli obrazu. Ale když se podíváte na nás, tak si myslím, že by mělo být levnější,".

ZAMĚŘENO: SUPERSTAR Vol. 2: Lámání chleba
Druhé kolo soutěže "Česko hledá SuperStar" vyvrcholí v červnu příštího roku. Než se ale celý kolotoč znovu rozjede, vyjdou desky osmi, možná deseti současným finalistům. Kdo, kdy, s kým, jak, o čem a pro koho se dozvíte v listopadové rubrice Zaměřeno.

MIG MIG MIG
"My víme, že jsme světoví. Jde jenom o to, aby to pochopil i ten svět," říkal dobře naložený Jiří Macháček, když představoval nové album "Pop Pop Pop". Poprvé na něm zpívá anglicky, sice jen jednu píseň, ale zato s gustem. "Ten svět mluví převážně anglicky, plus ještě několika indiánskými nářečími. Ale hlavně angličtinou. Takže světovost naší produkce by bez anglické písně nedosáhla tak vysoké laťky, jakou vyžaduje album s názvem 'Pop Pop Pop', které je vlastně nelítostnou sondou do vyhřátých peřin populární hudby."

JURSKÝ PARK: Bohyně TINA TURNER
Ohlédnutí za hity své kariéry letos vydává v podobě dvojalba Tina Turner. Za jejím životním příběhem se tedy v listopadu ohlíží i rubrika věnovaná rockovým a popovým legendám.

Další rozhovory: Spokojená ANNA K, Smutné hity TRAVIS, BRICHTOVY Legendy podruhé, SUPPORT LESBIENS: kluby jsou intimnější

V pravidelných rubrikách nabízí nový music přehled filmových premiér, hudebních a filmových novinek, měsíční hitparády IFPI Top 50 a samozřejmě nechybí ani nezbytný příděl recenzí a soutěží.

Více na www.musicmag.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY