Dave Navarro zvažuje spolupráci s Britney Spears

16.06.2004 10:06 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Dave Navarro
© Jason Squires
Démonicky vyhlížející kytarista Dave Navarro z Jane's Addiction chystá debutovou desku se skupinou Camp Freddy. Ta sebe sama označuje jako "oslavnou revivalovou kapelu". Dosud formace ve složení Dave Navarro, Matt Sorum (ex-Guns n' Roses, Velvet Revolver), Billy Morrisson (The Cult), Chris Chaney (Jane's Addiction) a Donovan Leitch vystupovala hlavně v okolí Los Angeles. První album připravuje ve spolupráci s producentem Mickem Clinkem, který se proslavil deskami Guns n' Roses.

"Nahráli jsme písničky na album, ale jsou zatím bez zpěvu. Máme vybraných několik umělců, kterým bychom rádi nabídli hostování," řekl Navarro stanici MTV. A mezi těmi, jimž by Camp Freddy údajně chtěli místo nabídnout, jsou také Britney Spears či Christina Aguilera. "Naší ideou je, aby se jednotliví muzikanti setkávali, protože my milujeme muziku a chceme se jí bavit. Nějaké styly a žánry házíme oknem pryč," vysvětlil Navarro, proč by si klidně zahrál s komerčními ikonami.

V minulosti si s Camp Freddy zazpívali např. Kid Rock, Robbie Williams, Gavin Rossdale z Bush nebo Moby. Mezi skladbami, které už skupina připravila, jsou podle Navarra některé pecky Led Zeppelin, Davida Bowieho nebo Sweet. Aby toho nebylo málo, s kumpány z Jane's Addiction Stephenem Perkinsem a Chrisem Chaneym vytvořil Navarro nový vedlejší projekt, který by měl být další náplastí v době, kdy si jejich domovská "stanice" dává opět přestávku.

Autor je redaktorem iDNES.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY