Sasha je teď Dick Brave

08.03.2004 08:50 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Dick Brave & The Backbeats - Dick This!
© facebook interpreta
Ty, kteří mají jméno německého playboye Sashy spojeno se sladkou hitovkou "If You Believe", může lehce překvapit jeho aktuální produkce. Tento načesaný chlapík, který se svými romantickými pomaláči bodoval v rámci německých i zahraničních rádií a žebříčků prodejnosti, totiž nedávno nazpíval rock'n'rollově laděné coververze svých oblíbených písní.

Snad aby novinkové album neneslo onen baladický cejch, vymyslel si pro tyto účely pseudonym Dick Brave. Spolu se sestavou The Backbeats poté do veselých rock'n'rollových verzí předělal například "Twenty Flight Rock" (Eddie Cochran), "Slippin'n'Slidin'" (Little Richards), "Black And White" (Michael Jackson), "Freedom" (George Michael), "Walk This Way" (Aerosmith), "Give It Away" (Red Hot Chili Peppers) nebo také "Complicated" (Avril Lavigne) i "Get The Party Started" (Pink). V Německu už deska žne první úspěchy - několik týdnů se držela na čelních pozicích prodejních žebříčků a nedávno dokonce nabyla platinové hodnoty.

Propagace alba "Dick This!" partičky Dick Brave & The Backbeats je spojena také s evropským turné. V souvislosti s ním kapela prozatím počítá i s dubnovou návštěvou České Republiky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY