Potíže zmizely, Amen se probudili

21.10.2003 11:02 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Amen
© Amen
Amen podepsali kdysi smlouvu s Virgin Records, která jim slibovala nejen vydávání desek, ale také lukrativní koncertní podmínky, bombastickou promotion a vůbec všechno, co k tomu patří. Když natočili "We Have Come For Your Parents" (2000), všechno se zdálo být v pořádku. Pak se ovšem začala situace přiostřovat a Amen pomalu docházelo, že tentokrát šlápli vedle...

Pak se stala pro punkem ovlivněné hudebníky svatá věc - Sex Pistols si je vybrali za předkapelu pro turné po Velké Británii. Taková nabídka se neodmítá, jenže kvůli špatné práci vydavatelství neměla formace žádné prostředky, z nichž by mohla svou účast finančně pokrýt. Bylo evidentní, že spolupráce, jež začala vrzat krátce po vydání "We Have Come For Your Parents", je v troskách.

Pomocnou ruku podal Daron Malakian, kytarista System Of A Down, který jim nabídl smlouvu u jím nově založené společnosti EatUrMusic (součást Columbia Records). "Tahle deska má cenu drahokamů. Nemůžu se dočkat, až ji lidé uslyší, protože ji budou milovat!" Takhle nadšeně vychvaloval Malakian pro MTV album "Death Before Musick". Toho se příznivci punk-metalové formace Amen dočkají v průběhu března 2004. Doufejme, že losangeleskou pětici čeká v náručí Malakiana více štěstí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY