Nahrála Meghan Trainor s "Been Like This" další hit pro Ewu Farnou?

10.04.2024 13:58 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Tak co myslíte, brousí si už Patricie z dívčí formace Vesna tužku a mozkové závity pro českou verzi nového singlu Meghan Trainor "Been Like This"? Před pár lety předělávkou jejího hitu "All About That Bass" v podobě písničky "Boky jako skříň" znovu nakopla kariéru Ewy Farne. Aktuální singl americké zpěvačky svým tématem i zvukem k navázání na tento úspěch vyloženě svádí.

"Been Like This" je totiž z té kategorie songů, v nichž dámy ukazují, jak jim je šumák, pokud si o nich myslíte, že mají poněkud plnější tvary, protože se jim to líbí a navíc "takové byly vždy". Meghan to ale opravdu věříte! Hitovka v rychlém tempu s pseudo bigbandovým zvukem uhání jako splašená a ironie a dobrá nálada z ní jen prýští.

Skvělým nápadem bylo angažovat jako hosta T-Paina. Ten se nepodílí pouze krátkým featuringem, ale jeho zpěv se prolíná téměř celou písní, takže ta se naprosto bez problémů dá označit za skutečný duet, jakých je v současné době ke slyšení opravdu málo.

Doprovodný videoklip je díky tématu písničky plný nevyzáblých vrtících se zadků a odehrává se v přiznaně studiovém klubu, v němž si návštěvníci mohou speciálními brýlemi změnit prostředí a odění účinkujících. To dává Meghan a jejím tanečnicím možnost předvést se hned v několika různých outfitech. Do dění se vtipně zapojuje i T-Pain a zvláště pohupování obou hlavních hvězd na lustru vypadá opravdu zábavně.

Aktuální hitovka je první ochutnávkou ze šesté řadovky, kterou zpěvačka vydá pod názvem "Timeless" 14. června. Na podzim vyrazí po mnoha letech i na severoamerické turné. Zda se se svou koncertní show posléze podívá také mimo USA, zatím neoznámila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY