Five Finger Death Punch v klipu "This Is The Way" na chvíli vzkřísili předávkovaného rappera DMX

09.04.2024 17:23 - Ondřej Hricko | foto: Five Finger Death Punch

Americká macho metalová formace Five Finger Death Punch (FFDP) se stále nechce vzdát své dva roky staré desky "Afterlife", kterou nyní znovu vydala i v deluxe verzi s několika bonusy. Jedním z nich je i spolupráce "This Is the Way" se zesnulým rapperem DMX.

Earl Simmons aka DMX zemřel v roce 2021 na předávkování kokainem, které mu způsobilo zástavu srdce. Novinková skladba je tak jedním z posledních počinů, na kterém se hudebník podílel.

Píseň nabízí ničím nepřekvapivý crossover metalových kytar a drsného i melodického vokálu Ivana Moodyho s rapem DMX. Tohle protnutí hudebních světů je už léty prověřené a FFDP jeho hranice nikam neposouvají. Ambice ale byla nahrát údernou, v rámci repertoáru skupiny specifickou multižánrovou spolupráci, což se povedlo.

V solidním klipu režiséra Hype Williamse se v dynamickém střihu pochopitelně objevují pouze členové FFDP, v prostřizích pak také vzpomínkově fotky a vizuály populárního rappera.

Five Finger Death Punch se letos v létě objeví v roli hlavních hvězd na festivalu Metalfest v Plzni, kde 31. května uzavřou páteční program. Na deluxe verzi poslední desky kromě "This Is The Way" najdeme také akustické verze písní "Judgment Day", "The End" a "Thanks for Asking".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY