V říjnu k nám poprvé přijede Samu Haber

06.04.2024 11:33 - Tisková zpráva | foto: Janita Autio

Finský zpěvák Samu Haber odehraje se svými baladami a pop-rockem svou českou premiéru v pražském Rock Café, kde vystoupí 16. října 2024. Vstupenky budou v prodeji v sítích Ticketmaster a GoOut od 15. 4. 2024 v 10:00, členové Live Nation klubu budou mít šanci si lístky pořídit o pár dnů dříve.

Samu Haber plakát
© Live Nation
Sedmačtyřicetiletý zpěvák a skladatel je mistrem pop-rockových balad a někdejším frontmanem úspěšné finské skupiny Sunrise Avenue, která od roku 2002 vydala celkem pět alb - prvních tří desek se celosvětově prodalo přes dva miliony. Haber byl hlavním autorem všech hitů kapely: "Lifesaver", "Fairytale (Gone Bad)", "Heartbreak Century" a především svého mistrovského díla, singlu "Hollywood Hills".

V roce 2022 vydal svou první sólovou desku "Pelastetaan maailma", zpívanou ve finštině, která vylétla do čela finských hitparád. Vystupuje na skandinávských festivalech pro tisíce diváků, jeho turné jsou vyprodaná během několika hodin. Haber skládá další písničky a vystupuje jako porotce v televizních soutěžích v Německu.

Letos Samu Haber přichází s ochutnávkami ze svého připravovaného alba, které bude zpívané v angličtině. Dosud z něj vyšel singl "Gimme Your Hand". Samu oslaví vydání sólové desky šňůrou po evropských klubech - do Prahy zavítá poprvé. Pro fanoušky Toma Odella a George Ezry je to skvělá příležitost poznat jejich skvělou severskou konkurenci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY