Nepovedený pokus o novou hudební tvář. Camila Cabello si v "I LUV IT" hraje na zlobivou holku

31.03.2024 17:00 - David Böhm | foto: Nicolás Méndez

Poslední deska Camily Cabello "Familia" přinesla pouze jeden úspěšný hit, spolupráci s Edem Sheeranem "Bam Bam". Album jinak spíše prošumělo, a tak to o dva roky později zkouší zpěvačka jinak. A nejde jen o barvu jejích vlasů.

Novinka "I LUV IT" ale tím správným krokem nejspíš nebude. PC music a použití samplu písně "Lemonade" od Gucciho Mana sice přináší vítané osvěžení, neustálé opakování názvu skladby v refrénu už nikoliv. Singl až příliš připomíná song "I Got It" od Charli XCX, kde repetice fungovala mnohem lépe díky extrémně dunivému beatu.

A ani tentokrát si mladá zpěvačka nezapomněla šanci na alespoň nějaký úspěch zvýšit, v novince totiž hostuje Playboi Carti. Jeho nesrozumitelný rap však výsledek ještě více sráží.

Zdá se ale, že vydavatelství pilotní vlaštovce věří, protože na doprovodném videu od režiséra Nicoláse Méndeze nešetřilo. Zpěvačku v něm sledujeme na zřícené střeše auta či na vysoké palmě, kterou se snaží pokácet policista. Interpretka si taktéž nechá na benzince z čerpadla nalít nápoj a s kumpánkama tam předvádí tanečky. Klip má za cíl ukázat Cabello v drzé podobě, bohužel celá snaha nepůsobí příliš uvěřitelně.

V případě "I LUV IT" tak bohužel jde o vlažný start nové éry Camily Cabello. Uvidíme, zda chystaná čtvrtá řadovka "C, XOXO" nabídne povedenější kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY