Maya Hawke v klipu "Missing Out" podstupuje brutální terapii Ludovico Technique

16.02.2024 12:39 - Kateřina Spacek | foto: Trevor Tweeten

Zpěvačka a herečka Maya Hawke před pár dny oznámila své třetí album. Následovník kolekce "Moss" z roku 2022 se bude jmenovat "Chaos Angel" a vyjde 31. května u vydavatelství Mom + Pop.

Spolu s touto zprávou autorka představila pilotní singl "Missing Out". Režie doprovodného videa se ujal Alex Ross Perry. Mladá zpěvačka a hvězda sci-fi seriálu "Stranger Things" v něm podstupuje terapii zvanou Ludovico Technique.

Fanouškům snímku (a knihy) "Mechanický pomeranč" není tato technika neznámá. Stejně jako hrdinové v pomeranči je tu Mája dovlečena do křesla, připoutána a následně donucena sledovat psychicky náročné záběry.

Chystanou nahrávku produkoval Christian Lee Hutson a podíleli se na ní Benjamin Lazar Davis a Will Graefe. Tématem alba je koncept anděla chaosu, který byl vychován v přesvědčení, že je bohem lásky, ale místo toho nakonec způsobil zkázu.

A známý je už i tracklist desky "Chaos Angel". Je následující: Black Ice, Dark, Missing Out, Wrong Again, Okay, Better, Big Idea, Hang in There, Promise, Chaos Angel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY