Charismatický Mick Mars v klipu "Undone" přemítá v důlních štolách

29.01.2024 15:11 - Jiří V. Matýsek | foto: Seraina Mars

Kytarista Mick Mars, který je výrazně podepsaný pod zvukem Mötley Crüe (a v roce 2022 ze svého času bouřlivácké skupiny odešel, na což navázaly stále se vlekoucí soudní tahanice), se přibližuje k vydání svého sólového debutu "Another Side of Mars".

Ten vyjde 23. února a autor se na něm obklopil novou partou solidních, byť nijak hvězdných muzikantů - Chris Collier hraje na basu, Ray Luzier (mimo jiné Korn) na bicí a o vokály se dělí Jacob Bunton a Brion Gamboa. A právě posledně jmenovaného můžeme slyšet ve třetím zveřejněném singlu "Undone".

Balada ve středním tempu se může opřít o hutný Marsův riff a temné sólo. Melodie jsou starosvětsky klenuté, atmosféru (a kapku toho nezbytného patosu) přidávají akordy a, přiznejme si, trochu nadbytečné smyčce.

V doprovodném černobílém videu vokalistu Gambou neuvidíme - celé se totiž točí kolem démonického vzhledu kytaristy samotného. A je prostě pravda, že hubenému a bledému muzikantovi stačí jen postávat či posedávat v syrovém prostředí důlních štol nebo stoicky předvádět svůj kytarový um a je v tom více charismatu, než kdyby se před divákem předváděla celá kapela.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY