Změny v sestavě Sebastien: odchází kytarista Petri Kallio

13.01.2024 10:33 - Redakce | foto: Smile Music Records

Powermetalovou českou stálici Sebastien opouští kytarista Petr Skala aka Petri Kallio. Naštěstí nejde o žádná velká dramata a k odchodu dochází po delší rozvaze. I tak je to do sestavy veliký zásah, post baskytaristy totiž Petri zastával dlouhých třináct let.

Sám hudebník se vyjádřil ke svému zásadnímu rozhodnutí na sociálních sítích takto: "Přátelé, dnes s hlubokými emocemi oznamuji, že po třinácti úžasných letech opouštím kapelu Sebastien. Tato etapa mého života byla nejen o hudbě, ale i o osobním růstu, přátelství a nezapomenutelných zážitcích. Největší poděkování patří mé rodině, která stála a stojí vždy při mně a celé ty roky mě neúnavně podporovala. Další poděkování patří mé kapelní rodině, a vám, našim věrným fanouškům, za vaši podporu a lásku. Sebastien bude vždy součástí mého srdce. Těším se na nové výzvy a příležitosti, které před sebou mám. Jistě se ještě uvidíme.“

Konkurz na nového baskytaristu kapela nevyhlásila, jeho jméno však zatím prozradit nechce. Možná i proto společně vřele přeje na Petriho hudební cestě jen to dobré. "Přejeme Petrovi jen to nejlepší na jeho budoucí životní (a případné hudební) cestě. Prožili jsme společně neuvěřitelnou jízdu, máme Tě rádi a navždycky budeš náš brácha, co už Ti, kamaráde, nikdo neodpáře." Jméno nového baskytaristy bychom se měli dozvědět v řádu dní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY