Justin Timberlake v show SNL odpremiéroval druhý song z chystané desky

29.01.2024 09:44 - David Věžník | foto: SNL

Je to jen pár dní, co Justin Timberlake ohlásil svůj studiový návrat singlem "Selfish", a protože si chce sobecky ukrást rok 2024 jen pro sebe, kuje žhnoucí železo, co mu síly stačí.

A tak se o víkendu stavil do populárního amerického komediálního pořadu Saturday Night Live a fanouškům zde vedle pilotního kousku rovnou představil druhou ochutnávku z čerstvě oznámeného alba.

Píseň se jmenuje "Sanctified" a v živém provedení je proklatě svůdnou směsí gospelu, rocku, r'n'b a rapu. Zpěvákovi zde vypomohl Tobe Nwigwe (toho můžete znát ze seriálu "Mo") a taky sbor. Právě tyto dva elementy v kombinaci s perfektně sehranou kapelou skladbu naplňují spoustou překvapivých momentů, které vygradují ve skvělé finále.

Připravovanou šestou řadovku Justin Timberlake pojmenoval "Everything I Thought It Was", do světa ji vyšle v pátek 15. března a zařadí na ni hned osmnáct položek. Vedle obou už známých Wikipedie uvádí ještě song nazvaný "No Angels", kompletní tracklist a další detaily tento za pár dní třiačtyřicetiletý muzikant zatím drží v tajnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY