Roger Shah vykouzlil "Magic Island" již podvanácté

10.11.2023 10:35 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Téměř s železnou pravidelností se jednou za rok přihlásí německý DJ a producent Roger Shah a svým posluchačům nabídne velmi oblíbenou kompilaci "Magic Island - Music For Balearic People". V těchto dnech tak činí již podvanácté.

Roger Shah - Magic Island - Music For Balearic People Vol. 12 cover
© Black Hole Recordings
Uznávaný a stále populárnější hudebník se v rámci nahrávky soustředí vždy na to, aby dal prostor úplně novým tvářím mezi producenty taneční hudby. Výjimkou není ani aktuální pokračování, které přináší celkem osmatřicet songů, jež Roger spojil do dvou DJských setů. Drtivá většina tracků je tak naprosto exkluzivních a na kolekci jsou ke slyšení úplně poprvé. Samozřejmě, že i tentokrát jsou na letně laděné kompilaci zastoupeny také aktuální Rogerovy singly a songy, které vytvořil nejen pod svým jménem, v rámci projektu Sunlounger, ale i pod dalšími hudebními alter egy.

Mezi známější jména, jejichž skladby "Magic Island - Music For Balearic People Vol. 12" nabízí, patří například Ronski Speed, DJ T.H., Pierre Pienaar, Zara Taylor, Corrie Theron, Sergey Shabnov, Clarks, Rafael Osmo, Dominik Novak nebo Bob Memphis. Zajímavostí je, že tentokrát na album přispěl dvěma songy i Rogerův syn Noah.

Digitálně je titul již nějaký ten den k mání. Pokud ale patříte mezi zastánce fyzických nosičů a chcete si udělat před Vánocemi radost, na dvou CD si ho nyní můžete objednat exkluzivně zde. A abyste věděli, v jakém rytmu se celá kompilace nese, přikládáme i Rogerův singl "Sun And Moon", který vydání celé kolekce předcházel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY