Dead Poet Society připravují na leden desku "Fission" a rovnou představili dva nové songy

25.10.2023 16:52 - Kateřina Spacek | foto: find_out_for_your_self

Losangeleský kvartet Dead Poet Society oznámil své třetí album "Fission". Následovník studiovek "Axiom" a "-!- (Deluxe)" vyjde 26. ledna 2024 u Spinefarm.

Při této příležitosti se partička rockerů rozhodla dát fanouškům hned dvě ochutnávky, a to "I hope you hate me." a "How could I love you?". První jmenovaná se zabývá tématem hořkosladkého vyústění bouřlivého vztahu, ta druhá pak popisuje jeho následky.

K "I hope you hate me" vyšel také videoklip. V něm vystupuje tanečnice a hvězda sociálních sítí This Robot Cannot Human, jejíž pečlivě choreografované pohyby dokonale odrážejí napětí a pomalé, vypočítavé budování atmosféry písně. Ve skladbě se díky pulzujícím riffům a úderům bicích, které odrážejí tlukot vašeho vlastního srdce, bez námahy mísí jemné pojetí new wave 80. let s altrockovou zuřivostí.

Jak lze snadno vydedukovat, hlavním tématem chystané kolekce budou rozpadající se vztahy, závislost jednoho na druhém a přemítání o odpovědnosti a výzvách dospělosti spolu s neustálým hledáním sebe sama.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY