Miley Cyrus je v novince "Used To Be Young" dospělá. K singlu natočila emotivní klip

25.08.2023 18:14 - Kateřina Spacek | foto: Sony Music

Miley Cyrus minulý týden ohlásila novou píseň a Den D je konečně tu. "Used To Be Young" je první singl popové zpěvačky od březnového alba "Endless Summer Vacation".

Text skladby zveřejnila Cyrus na sociálních sítích ještě před jejím vydáním. Vysvětlila také, že song vznikl ještě před zmiňovanou deskou, ale že ten vhodný čas na jeho představení nastal teprve teď.

"Tato píseň je o tom, že ctíme, kým jsme byli, milujeme, kým jsme, a oslavujeme, kým se staneme. Cítím se hrdá, když přemýšlím o své minulosti, a optimistická, když myslím na budoucnost. Jsem vděčná svým věrným fanouškům, kteří denně uskutečňují mé sny. Jsem upřímně vděčná za stabilitu vaší vytrvalé podpory. Tenhle song je pro vás," uvedla Miley v tiskové zprávě.

K novince vyšel také videoklip. A je velice emotivní. Pokud byste tedy čekali nějakou divočinu ve stylu latexu a polibků, jako tomu bylo ve skvělém vizuálu k "Mother's Daughter", nebo snad nahé houpání na demoliční kouli ve stylu "Wrecking Ball", budete možná překvapení. Miley je totiž po celou dobu v polostínu a s upřeným pohledem, v němž se zalesknou i slzy, vám vypráví svůj příběh.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY