††† (Crosses) prozradili detaily chystaného alba "Goodnight, God Bless, I Love U, Delete."

08.08.2023 14:37 - Kateřina Spacek | foto: Jonathan Weiner

††† (Crosses) je vedlejší hudební projekt zpěváka Deftones Chino Morena a kytaristy Shauna. Vznikl v roce 2011 a debutoval tři léta nato studiovkou "Crosses". Pak vyšlo ještě šest ípíček a devět singlů.

Letos kapela konečně vydá druhou řadovku. Ponese název "Goodnight, God Bless, I Love U, Delete." a vyjde 13. října. Pilotní singl "Invisible Hand" naznačuje, že půjde o mnohem optimističtější nahrávku.

Totéž potvrdil i sám Moreno. "Když jsme začali pracovat na 'Goodnight, God Bless, I Love U, Delete.', přišlo do mého života z mnoha důvodů mnohem více světla. Do alba je tak vloženo více optimismu. Dokonce i temnější témata jsou více zromantizovaná a nevycházejí z beznaděje," nechal se slyšet.

Zmíněná píseň "Invisible Hand" je již k dispozici spolu s doprovodným videoklipem (podívat se na ně můžete pod článkem). V něm se střídají záběry na tajemnou bílou místnost, ve které se nachází žena s malou holčičkou, s pohledy na hrající ústřední dvojici projektu.

Tracklist desky "Goodnight, God Bless, I Love U, Delete." je následující: Pleasure, Invisible Hand, Found, Light as a Feather, Pulseplagg, Runner, Big Youth (feat. El-P), End Youth (Reprise), Last Rites, Ghost Ride, Grace, Eraser, Natural Selection, Girls Float † Boys Cry (feat. Robert Smith), Goodnight, God Bless, I Love U, Delete.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY