Chystá Kid Rock novou multiplatinu?

31.07.2003 15:16 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Kid Rock
© Kidrock.com
Známý bouřlivák Kid Rock opět pilně pracuje ve studiu a nevěnuje se tak pouze silikonové Pamele a kukuřičnému pivu. Podle internetového magazínu Blabbermouth.net detroitský rebel věnuje veškeré možné úsilí přípravám, aby mohl na začátku září vypustit do éteru nový singl. Dosud nepojmenované album si sám produkuje a na podzim by měl vyrazit spolu se skupinou Twisted Brown Trucker Band (členem je neméně úspěšný Uncle Cracker) na koncertní turné.

Zapálený americký patriot, jakým Kid Rock bezesporu je, prodal předešlých dvou desek - "Devil Without A Cause" a "Cocky" - dohromady 15 milionů, platinou bylo potaženo i kompilační "History Of Rock". V zaoceánských rádiích momentálně solidně boduje folkový duet se Sheryl Crow "Picture".

Kid Rock ovšem není znám pouze coby schopný hudebník a spíše podprůměrný rapper, nýbrž také jako manžel giganticky umělé figurky Pamely Anderson. Nejnovější bulvární postřeh hovoří o vážném rozporu, neboť Pamele se nelíbí v zakouřeném Detroitu a ráda by se vrátila do L.A., aby mohla podobně jako J.Lo vydat vlastní kolekci kosmetiky...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY