Somna vydává po třech letech další autorské album pojmenované "Satellites"

11.05.2023 10:36 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

O trancovém projektu Somna, za kterým stojí kanadský DJ, producent a remixér Benjamin Leung, jsme psali téměř přesně před třemi lety. Tehdy bylo krátce před vydáním jeho debutové desky "Beside You", která byla ze strany fanoušků přijata velmi pozitivně. Není tak divu, že Benjamin nelenil a začal pracovat na dalších písních. A opět má již hotovo.

Somna - Satellites
© Black Hole Recordings
Nástupce výše zmiňovaného alba dostal název "Satellites" a k mání bude již od dvanáctého květnového dne. Příznivce Leungovy tvorby čeká celkem patnáct písní, mezi kterými logicky nechybí v posledních třech měsících vydané singly "Light Your Darkness", "Back To Earth" či titulní "Satellites". K nim v tomto týdnu přibyla další ochutnávka v podobě nadupané hitovky "Until The End". Všechny čtyři songy si můžete poslechnout pod článkem.

Album "Satellites", na kterém si zahostovali například Clara Yates, Julie Thompson, Mike Schmid nebo Sarah de Warren, se zaobírá primárně mezilidskými vztahy, které byly poslední léta narušeny pandemií. Benjamin se v některých písních zároveň snažil vypsat i z frustrace, kterou zažíval, když muselo být jeho naplánované turné k debutové desce z důvodu korony kompletně zrušeno.

Výsledkem je patnáct autorských tanečních songů, které si fanoušci mohou dopřát nejen digitálně, ale od 12. května i na CD a koncem června také na vinylu. Pokud máte o nahrávku zájem a titul si předobjednáte nebo jen uložíte do vašich digitálních playlistů, můžete vyhrát jednu z limitovaných cen. Přesná pravidla této soutěže najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY