Gangsterská flow a temná romantika. 070 Shake se představí poprvé v Praze

27.04.2023 19:43 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Hudba rapperky 070 Shake vychází z těch nejtemnějších zákoutí a stínů duše. Její nokturnální zamlžený sound tvoří ideální doprovod k bezesným nocím plných těžkých myšlenek. Na stagi ale vždy předvádí nekompromisní gangsterskou flow - tak jak to předvedla na hlavní stagi festivalu Coachella.

Do Prahy hudebnice, která spolupracovala na virálních singlech s Fredem Again.., Madonnou nebo se zpěvačkou Raye, přiveze 3. července 2023 svou ceněnou desku "You Can't Kill Me". Vstupenky za 690 korun bude možné pořídit od 28. dubna přes fource.cz, GoOut a Ticketmaster. O den dříve k nim budou mít přístup registrovaní fanoušci Fource Friends.

Kariéra hudebnice z New Jersey akcelerovala v roce 2016, kdy ji podepsal label GOOD Music. Krátce nato se tak objevila ve skladbách Pushy T, Nase nebo Kanyeho Westa. Populární je i na nezávislé popové scéně, mezi časté spolupracovnice se řadí i Christine and The Queens, singl "Guilty Conscience" z debutové desky "Modus Vivendi" remixovali Tame Impala.

Její jemný hlas a sentimentální melodická rytmika skvěle doplnily výrazné rapové skladby i taneční bangery. Stejně jako ve své tvorbě se v rámci spoluprací nikdy nebála ukázat svou zranitelnou stránku a prozkoumávat nekonformní nebo temně romantická místa. Ve svých skladbách vypráví historky s gangsterským pozadím, zpovídá se ze svých závislostí, velký prostor dává lásce k sobě samotné.

A přesně takové je i aktuální album "You Can't Kill Me", na kterém se 070 Shake noří ještě hlouběji do svého nitra, kde zkoumá své slabé stránky. Jako málokomu se jí daří vyzdvihovat vlastní zranitelnost a otevřenost a zároveň tvořit vlastní osvobozující manifest dodávající sílu svým posluchačům. "Nemůžeš mě zabít, protože jsem víc než mé tělo," vysvětluje název své desky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY