Labrinth a Billie Eilish v klipu k "Never Felt So Alone" z populárního seriálu "Euphoria" bojují s řetězy

12.04.2023 09:31 - Robin Sedlmaierů | foto: Columbia Records

Píseň "Never Felt So Alone" od dvojice Labrinth a Billie Eilish můžeme znát z populárního amerického seriálu "Euphoria". Dosud zněla pouze v jednotlivých epizodách (a oblibu si získala na sociální síti TikTok), nyní konečně máme možnost pustit si ji na streamovacích platformách. A to rovnou i s videoklipem.

Pěvecké duo tento singl minulý čtvrtek oficiálně vydalo a hned následující den k němu připojilo i klip.Ten kromě magických hlasů obou umělců nabízí i znepokojivý, snový vizuál. Soustředí se hlavně na Labrintha a Billie. Ti, oblečení v bílém, se střídavě objevují na obrazovce a zpívají, přičemž jsou uvězněni v řetězech nebo ponořeni v míse s vodou.

"Tahle skladba je konečně venku a je to jedna z mých nejoblíbenějších produkcí, na kterých jsem kdy dělal. Chci poděkovat všem, kteří do ní vložili svou magii, a samozřejmě s největší láskou a respektem chci poděkovat jednomu z nejprogresivnějších hudebních umělců a talentů, @billieeilish," uvedla pánská polovina dvojice na svém instagramovém účtu.

Labrinthovi fanoušci mezitím netrpělivě vyhlížejí jeho připravované album "Ends & Begins". Už z něj znají songy "Kill For Your Love", "Lift Off" a "Iridium".

Přestože se tento rodák z Londýna stal tak trochu hlasem "Euphorie", spolupracují její tvůrci i s jinými umělci. Hudba je velmi důležitým aspektem seriálu, v mnoha scénách na ní dokonce přímo staví. V dosud odvysílaných epizodách tak můžeme zaslechnout mimo jiné "Watercolor Eyes" od Lany Del Rey nebo "How Long" od Tove Lo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY