Jimmy Kimmel si do své show pozval Depeche Mode. Ti mu zahráli "Ghosts Again"

23.03.2023 14:59 - Kateřina Spacek | foto: Tomáš Rozkovec / musicserver.cz

Slavný komik a moderátor Jimmy Kimmel si v úterý večer pozval do své show "Jimmy Kimmel Live" kapelu Depeche Mode, aby zde zahrála svůj singl "Ghosts Again". Ten pochází z nadcházející, už patnácté desky "Memento Mori", která vyjde již v pátek 24. března.

A zdá se, že Depešáci své fanoušky nikdy nezklamou. Už na základě zmíněného pilotního kousku a následném "My Cosmos Is Mine" je více než jasné, že chystané album bude dalším geniálním počinem této legendy.

Duo Gore-Gahan ani po úmrtí Andyho Fletchera rozhodně na pódiu neztrácí své kouzlo, o čemž se můžete přesvědčit v níže přiloženém záznamu. Zatímco Martin lehce vybrnkává tóny na svou Gretsch 6118, Dave publikum vítá svým typickým tancem, ve kterém rytmicky vlní rukama. Už po pár tónech to vypadá, jako by se oba vrátili v čase znovu do osmdesátek. A my rozhodně nejsme proti!

Už ve čtvrtek 23. března vyrážejí Depeche Mode na turné "Memento Mori Tour". Nejprve se představí v Severní Americe, poté zavítají do Evropy. A jak tuzemští příznivci už jistě vědí, 30. července jejich oblíbenci zahrají na letišti v pražských Letňanech. Pokud se už nemůžete koncertu dočkat, vyrazte do našeho eshopu rozšířit svou sbírku o nové CD nebo o některou ze starších nahrávek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY