Feist chystá nové album. V klipu k nervnímu songu "In Lightning" si hraje na pláži s reflektorem

27.02.2023 18:51 - David Věžník | foto: Interscope Records

Feist letos své příznivce potěší svou šestou řadovkou. Bude se jmenovat "Multitudes", vyjde 14. dubna a přinese dvanáct nových písní. Hned tři z nich - "Hiding Out In The Open", "Love Who We Are Meant To" a "In Lightning" - představila kanadská muzikantka zároveň s informací o desce. K první později přihodila videoklip a nyní dostala pohyblivé obrázky i ta třetí zmíněná.

Feist - Multitudes
© Interscope Records
Aranžérsky členitá, nervní a posluchačsky náročnější skladba bude album otvírat a autorku představuje ve skvělé formě. Doprovodný vizuál režírovala sama Leslie Feist spolu s Julií Hendrickson a Sarou Melvin. Hudebnice se v něm prohání po pláži, občas vběhne do vln moře a hraje si při tom s reflektorem. Výsledek působí právě díky hře se světly a s rozostřovanými záběry psychedelicky a náladu songu skvěle podtrhuje.

Na video k němu a k "Hiding Out In The Open" a na vizualizér k "Love Who We Are Meant To" se můžete podívat níže. Tracklist připravované nahrávky je následující: In Lightning, Forever Before, Love Who We Are Meant To, Hiding Out In The Open, The Redwing, I Took All Of My Rings Off, Of Womankind, Become The Earth, Borrow Trouble, Martyr Moves, Calling All The Gods, Song For Sad Friends.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY