Maroon 5 v Praze doplní i Gwen Stefani, Delta Goodrem, D.Y.K. a Lake Malawi

13.02.2023 10:05 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Festival Prague Rocks přivítá 21. června 2023 legendární zpěvačku Gwen Stefani. Ta naposledy vystoupila v rámci svého tour v Praze v roce 2007, a do České republiky se tak vrací po dlouhých šestnácti letech. Gwen Stefani se připojuje k již oznámenému headlinerovi akce, kapele Maroon 5. Dále se na festivalu představí australská zpěvačka Delta Goodrem a čeští zástupci, kapela Lake Malawi a zpěvák Vojta Dyk se svým novým projektem D.Y.K.

Gwen Stefani je americká zpěvačka, skladatelka a módní návrhářka, která se proslavila jako členka kapely No Doubt. Formace se dostala na vrchol popularity v 90. letech se svými hitovými písněmi jako "Just a Girl" a "Don't Speak". Po několika úspěšných albech s kapelou se Stefani rozhodla vydat své první sólové album "Love. Angel. Music. Baby." v roce 2004, které obsahovalo hity jako " Hollaback Girl" a "Rich Girl". Od té doby vydala další tři sólové desky, které získaly kritický i komerční úspěch. Stefani se stala ikonou popu a její hudba a image ovlivnily mnoho mladých umělců.

Seznam vystupujících není konečný a v následujících dnech bude oznámeno ještě jedno velké zahraniční jméno. Na festival Prague Rocks, který organizuje agentura Live Nation, jsou stále v prodeji vstupenky za příznivých 1 690 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY