Lizzo v klipu "Special" zachraňuje svět

09.02.2023 14:33 - David Věžník | foto: Atlantic Records

První den tohoto měsíce představila Lizzo další videoklip ze své loňské, povedené desky "Special". Na řadu tentokrát přišel titulní, silně motivační song.

Doprovodný vizuál režíroval opět Christian Breslauer, který natočil i výborné video k pilotnímu singlu "About Damn Time". Zpěvačka v něm tentokrát hraje obsluhu fast foodu, která má jedno tajemství - nadpřirozené schopnosti.

Během tříminutového snímku tak zachrání jednu dívku před srážkou s autem, vynese miminko z hořícího domu, ale také třeba díky svému rentgenovému zraku zahlédne, co skrývá parta silničních dělníků pod montérkami (my smrtelníci dostaneme žel pouze rozpixelovanou verzi). Z výsledku je sice cítit vysoký rozpočet, zároveň ale i duše a režisérův cit pro střih a detail.

Z dalších novinek z tábora Lizzo zmiňme ještě dvě. V neděli si z předávání Cen Grammy odnesla svou čtvrtou sošku (zmíněná "About Damn Time" se stala Nahrávkou roku). A na konci ledna lasvegaské Muzeum Madame Tussauds odhalilo její vůbec první voskovou figurínu. "Konečně vím, jaké to je být ve 'dvojce' s Lizzo," okomentovala setkání živá předloha. Na intimní moment se můžete podívat pod klipem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY