Vojtaano představí v Malostranské besedě nové skladby z připravovaného alba

18.01.2023 14:21 - Ondřej Hricko | foto: se svolením Vojtaana

Písničkář, herec a stand-up komik Vojtěch Záveský, známý pod pseudonymem Vojtaano, se v poslední době činil. V roce 2021 vydal svou druhou desku "2020", odjel turné s Cocotte Minute, Elektrïck Mann či Fast Food Orchestra a v minulém roce si vyzkoušel skládání hudby pro jeden z nejúspěšnějších tuzemských filmů roku - "Vyšehrad: Fylm".

Už 3. února odstartuje koncertní sezónu v Táboře. Hned poté se 16. února jen s kytarou vypraví do Malostranské besedy v Praze, kde kromě osvědčených hitů zahraje zcela nové písně z připravované desky, která by měla vyjít během letošního roku. Vstupenky na pražský koncert pořídíte třeba u Ticketstreamu za 290 Kč.

"Můžete se těšit na všechny autorský pecky jako 'Budulínek', 'Lavina', 'Nikdo', 'Gangstafolk' nebo 'Nestárnem', ale i na ochutnávku songů z připravovaný nový desky!" říká Vojtaano.

A k nové nahrávce dodává: "Opět trávim příjemnej a plodnej čas v Rooftop Studiu s Ondrou Žatkuliakem a Danem Vrbou, kde spolu makáme už na třetí studiový nahrávce v řadě. Album bude zase hlavně o kytaře a mým současným pohledu na svět a na život. Ještě pořád stárnu, a tak se čím dál víc zamejšlim a přemítám, ale naštěstí mám ještě pořád i nadhled i dost energie. Takže můžu slíbit, že to zase bude mít koule, a určitě se u něčeho fanoušci i zasmějou, jak jsou u mě zvyklí."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY