The Subways přivezou do Brna a Prahy i nové album "Uncertain Joys"

14.01.2023 10:52 - Ondřej Kocáb | foto: Markéta Bínová

Britští rockeři The Subways na pátek 13. ledna naplánovali své páté studiové album "Uncertain Joys", které je jejich prvním u labelu Alcopop! Formace před vydáním vypustila do světa hned čtyři upoutávky v podobě singlů "Love Waiting On You", "You Kill My Cool", "Fight" a "Black Wax".

the subways uncertain joys
© thesubways.net
Písně produkoval sám frontman a kytarista kapely Billy Lunn, mix obstaral držitel Grammy Adrian Bushovy (Muse, Foo Fighters, Everything Everything). Nová kolekce také ve studiové podobě poprvé představí novou bubenici tria z Welwynu Camille Phillips, která minulý rok nahradila Joshe Morgana. Ten ve skupině působil dlouhých devatenáct let, byl doposud jejím jediným bubeníkem a zažil s ní největší úspěchy v nultých letech.

Nové písně budou ke slyšení živě již koncem ledna na turné po Velké Británii. Těšit se však mohou i fanoušci v České republice, kam se formace velmi ráda vrací. Na 25. března je připraven koncert v brněnské Flédě, o den později se kapela přesune do pražského Lucerna Music Baru. V České republice se muzikanti naposledy ukázali minulý rok na Trutnoff Open Air Festivalu. Předchozí koncerty, na kterých měli v roce 2020 oslavit patnáct let od vydání debutu "Young For Eternity", byly zrušené bez náhrady.

Album "Uncertain Joys" nabízí následující skladby: You Kill My Cool, Love Waiting On You, Uncertain Joys, Incantation, Black Wax, Lavender Amelie, Fight, Influencer Killed The Rock Star, Swanky Al, The Devil and Me, Joli Coeur, Futures.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY