Nadpozemská Caroline Polachek je v chaotickém klipu "Welcome To My Island" temnou vílou

14.12.2022 08:34 - Kateřina Spacek | foto: Nedda Asfari

Caroline Polachek se s fanoušky podělila o videoklip ke svému nedávnému singlu "Welcome to My Island". Skladba se objeví na zpěvaččině nadcházejícím albu "Desire, I Want to Turn Into You", které vyjde na Valentýna.

Čtvrtá řadovka bude nástupcem desky "Pang" z roku 2019. Začátkem tohoto ji předznamenaly singly "Billions" a "Sunset", úplně první ochutnávkou ale byla loňská píseň "Bunny Is a Rider". Všechny tři se spolu s "Welcome to My Island" objeví na chystané kolekci.

Vizuál k čerstvému kousku natočila americká zpěvačka společně s Mattem Copsonem. Prochází se v něm surrealistickým rájem, ve kterém, oděná do černého oblečku, tak trochu působí jako temná víla a průvodkyně vším tím podivným chaosem.

Caroline Polachek vydání nové studiovky podpoří i koncerty. Britskou část turné "The Spiraling Tour" zahájí 10. února v Brightonu, následovat budou vystoupení v Leedsu, Oxfordu, Londýně, Manchesteru a Bristolu. Koncem měsíce přijde na řadu kontinentální Evropa - zde série začne 18. února v Paříži a skončí 27. února v Antverpách. Šňůra pak bude pokračovat ve Spojených státech, kde odstartuje 14. dubna ve Filadelfii, poslední zastávkou bude 20. května New York.

Na všech britských a evropských koncertech vystoupí jako support Doss, během americké části se jako speciální hosté představí Ethel Cain, Sudan Archives, George Clanton, Toro Y Moi, Alex G a Magdalena Bay.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY