Yeah Yeah Yeahs si do klipu k písničce "Wolf" pozvali hvězdy seriálů "Severance" a "The OA"

04.11.2022 16:51 - Kateřina Spacek | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Skupina Yeah Yeah Yeahs před pár dny uvedla video ke skladbě "Wolf", kterým připomíná své nedávno vydané album "Cool It Down", první po devíti letech.

Režisérka Allie Avital si do klipu přizvala hned dvě seriálové hvězdy - Britt Lower ze "Severance" a Willa Brilla z "The OA". Výsledek by se svým poutavým vyprávěním a neuvěřitelným hereckým výkonem protagonistky, která reprezentuje dualitu písně, mohl vydat za krátký film.

"Měli jsme to štěstí, že jsme mohli spolupracovat s tak silnými osobnostmi, jako je Britt," podělila se o své pocity frontmanka Karen O. "Britt totiž ztělesňuje všechny rozpory v tématech 'Wolf', takže okouzluje svým výkonem."

Herečka se ve snímku, který vypadá skoro jako epizodka ze série "Black Mirror", rozhodne sledovat modrého ptáčka. Opustí tak manžela a vydává se do divočiny, kde očividně stráví nějaký čas. Poté se přesouvá zpátky do civilizace, kam ji dovedou symboly tohoto opeřence, a nakonec se vrací domů, kde demonstruje nově nabytou svobodu svému muži.

Na povedený videoklip se můžete podívat níže, pod ním si pak můžete poslechnout klubový remix songu v podání Boys Noize.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY