Zbídačená Tones And I se v "Eyes Don't Lie" plouží australskou buší i pouští

30.03.2022 15:55 - Honza Balušek | foto: Atlantic

Australanku Toni Watson, která vystupuje pod pseudonymem Tones And I, sice celý svět zná hlavně jako interpretku poněkud ulítlého hitu a doprovodného videoklipu "Dance Monkey", její hudební záběr je však mnohem širší. A aktuální skladba "Eyes Don't Lie" je toho důkazem.

Zpěvačka má za sebou v relativně rychlém sledu vydané EP "The Kids Are Coming" a debutovou desku "Welcome To The Madhouse". Na letošní léto plánuje další řadovku a čerstvá písnička je pilotním singlem z ní. A pokud jste u ní zachytili opravdu jen ten jediný hit, asi vás překvapí. "Eyes Don't Lie" by se totiž neztratila ani v repertoáru třeba takové Adele. Toni v ní jde v emocích na dřeň a snaží se ze svého hlasu vymáčknout snad víc, než je možné. A aby v tom nebyla sama, přizvala si na pomoc mocné doprovodné sbory.

Ve videoklipu si rozhodně nijak nelichotí. Nejdříve se jí cestou australskou buší porouchá auto, poté se dostane do nějaké pofiderní hospody a závěr snímku stráví na poušti. A vypadá u toho stále hůř a hůř. Ale ještě tam pořád lítají nějaké přesýpací hodiny, tak to asi má být nějaké podobenství...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY