Podívejte se na trailer k "Metalovým lordům", netflixáckému filmu Toma Morella a D. B. Weisse

13.03.2022 13:25 - Honza Balušek | foto: Netflix

D. B. Weiss je společně s Davidem Benioffem už navždy spojen se seriálem "Hra o trůny", před časem ale oba producenti podepsali smlouvu s Netflixem, která začíná nést své první ovoce. Že si od řinčení mečů a plamenů draků chtějí trochu odpočinout, dokazuje snímek "Metaloví lordi", který bude mít na streamovací platformě premiéru 8. dubna.

Weiss scénář napsal ještě před slavným seriálem, ale nyní, o třináct let později, mu přišel vhod. Oficiální synopse této teenagerské hudební komedie je takováto: "Dvě děti založí metalovou kapelu na střední škole, kde se o metal zajímají přesně dvě děti. Nemohou najít basistu, ale je tu jedna dívka, která hraje na violoncello. Pokud někdy chtějí vyhrát Battle of the Bands, musejí spolupracovat."

Kromě zmíněné dvojice se na "Metalových lordech" podílel i kytarista Tom Morello, slavný člen Rage Against The Machine či Audioslave, o pořádně tvrdé kytary je tedy postaráno. Výživný trailer najdete pod článkem, pokud máte předplacený Netflix, zde si jej můžete pustit i s českými titulky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY