Charli XCX s albem "Crash" nabourá už za pár dnů

11.03.2022 18:36 - Honza Balušek | foto: Asylum Records

Charli XCX se chce po pár letech strávených v dobrovolném popovém undergroundu vrátit na mainstreamové výsluní s deskou "Crash", která vyjde už v pátek 18. března. Uvidíme, zda se jí to podaří, pokud se ale na novou kolekci těšíte, třeba vás bude zajímat i její finální tracklist a také další singl "Baby".

Že Charli tomuto počinu věří, je jasné třeba z toho, že z něj představila už čtyři písničky. Nejprve již v září minulého roku přišla se songem "Good Ones", následovala spolupráce s Christine and The Queens a Caroline Polachek "New Shapes" a ještě poměrně čerstvá je hitovka "Beg For You", v níž jí vokálně vypomohla Rina Sawayama. Čtvrtou ochutnávkou se teď stala skladba "Baby", jejíž doprovodný videoklip si můžete pustit pod článkem. A kdybyste chtěli zkusit, jak její aktuální hudba zní naživo, připojujeme i provedení dvou posledních singlů v Saturday Night Live, kde se zpěvačka ukázala s několikatýdenním zpožděním. Do minulého termínu v prosinci jí totiž hodil vidle covid.

Deska "Crash" bude obsahovat těchto dvanáct skladeb: Crash, New Shapes, Good Ones, Constant Repeat, Beg For You, Move Me, Baby, Lightning, Every Rule, Yuck, Used To Know Me, Twice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY