Corey Taylor nachystal EP plné coververzí

24.02.2022 09:29 - Ondřej Kocáb | foto: Ashley Osborn

Nové ípíčko můžeme očekávat od Coreyho Taylora. Frontman metalové formace Slipknot se v posledních letech hojně věnuje taktéž sólové dráze a tohle dílko, nazvané "CMFB…Sides", vyjde v přímé návaznosti na jeho prozatím poslední studiovku "CMFT" z roku 2020. Lidi z Roadrunner Records naplánovali vydání již na 25. únor.

Mezi skladbami nalezneme předělávky muzikantových oblíbených interpretů, kteří ho během kariéry nejvíce ovlivňovali, a také akustické či živé verze vlastních songů. Ve výčtu nechybějí skladby od Metalliky, Kiss nebo Dead Boys. Také první zveřejněnou ukázkou je cover. Jde o píseň "On The Dark Side" od Johna Caffertyho, proslavenou filmem "Eddie a Cruiseři" z roku 1983.

Mimo vlastní dráhu se Taylor nadále věnuje i domovským Slipknot, se kterými aktuálně připravuje další desku. Z té již vzešel pilotní singl "The Chapeltown Rag", který muzikanti okořenili i koncertním videoklipem. Detaily nahrávky zatím nejsou známé, jisté však je, že se formace v rámci světového turné zastaví 28. července i v pražské O2 areně.

EP "CMFB…Sides" nabídne následující písně: Holier Than Thou (Metallica cover), All This And More (Dead Boys cover), Kansas (Acoustic), Shakin’ (Eddie Money cover), Home/Zzyxz Rd (Live), Lunatic Fringe (Red Rider cover), Got To Choose (Kiss Cover), Halfway Down (Acoustic), On The Dark Side (John Cafferty & The Beaver Brown Band cover).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY