Sigrid a Griff zpívají v "Head on Fire" o spalující lásce. A zapálí u toho divadlo

25.01.2022 12:35 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Britská zpěvačka Griff je teprve na startu své hudební dráhy, ale kromě vydání dvou EP stihla vyhrát i titul Rising Star na Brit Awards. To Norka Sigrid už je ve své kariéře přece jen o něco dál, i když obě se stále dají považovat za mladé a neokoukané. Hlavně jsou ale po všech stránkách talentované, takže jejich společný song "Head on Fire" nemohl dopadnout špatně. A taky že nedopadl.

Dámy spolu strávily nějaký ten čas a dohromady složily hymnickou pecku "Head on Fire", která je o tom, jak je člověk v počátku vztahu naprosto pohlcen a nedokáže myslet na nic a nikoho jiného než na svůj nový objekt touhy. Jejich hlasy se v písničce skvěle doplňují, a i když by skladba výborně zapadla do repertoáru jedné či druhé, jako duet nabízí snad ještě více radosti, než kdyby se jednalo o sólové provedení.

Že si dámy opravdu sedly, dokazuje i doprovodný videoklip, ve kterém obě řádí v divadle, a je vidět, jak si to užívají. Kromě tancování, zpívání a převlékání do kostýmů si taky trochu hrají s ohněm, naštěstí ale měly v ruce i hasicí přístroje, takže snad vše dobře dopadlo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY