Father John Misty ohlásil album "Chloe and the Next 20th Century"

20.12.2021 15:07 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Hudebník John Tillman, známý především jako Father John Misty, připravil na příští rok další studiovku. Po úspěšné dvojici nahrávek "Pure Comedy" a "God's Favourite Customer", jež vyšly pouhý rok po sobě v letech 2017 a 2018, se rodák z Rockville odmlčel a přihlásil se pouze s několika covery na EP "Anthem +3", kam zařadil skladby Leonarda Cohena či Cata Stevense.

Novinka "Chloe And The Next 20th Century" vyjde 8. dubna u labelu Bella Union. Muzikant se o detaily podělil na svém instagramu a přiložil tajemný klip. V něm nám nabízí záběr na auto a výhled na celé město. To celé doplňuje hodně rozmanitý hudební doprovod, ve kterém se mísí melodie možná nové skladby, cvakání blinkrů, zvuk kapek deště či řinčení příborů. Následně se pochlubil druhým videem, ve kterém je k poslechu i část skladby přehrávané na vinylu.

Několik doposud nevydaných skladeb zaznělo již během živých vystoupení v roce 2019. Během letošního podzimu Father John Misty po dvou letech ukončil koncertní pauzu a odehrál tři samostatné sety. A pak tu byl ještě živák "Off-key In Hamburg", jehož kompletní výdělek šel na podporu neziskové organizace Musicares.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY