Janet Jackson odhalí svůj život ve čtyřhodinovém dokumentu

08.09.2021 15:01 - Honza Balušek | foto: Universal

Pro neznalé může být Janet Jackson pouze mnohem méně slavnou sestrou Michaela, hudební fandové ale vědí, že tato zpěvačka má za sebou silnou kariéru ověnčenou mnoha cenami, hitovými singly i zásadními alby. Právě celá tato její životní cesta bude obsahem dokumentu s prostým názvem "Janet".

Dvoudílný snímek, který režíroval Ben Hirsch, bude mít premiéru v lednu 2022 na americkém televizním kanálu Lifetime. Zda se ve stejnou dobu dostane v lokalizované verzi i k nám, je zatím brzy předjímat, v současném boomu streamovacích služeb se však dá čekat, že si si jej alespoň jedna z nich nenechá ujít.

Dokument se připravoval pět let a je rozdělen na dvě přibližně dvouhodinové části. Během své stopáže by měl pokrývat celou dosavadní, téměř čtyřicetiletou Janetinu kariéru, která odstartovala v roce 1982 nahrávkou nazvanou prostě "Janet Jackson". Bude se dotýkat i smrti jejího bratra v roce 2009, a jak je vidět ze zveřejněného traileru, své k Janet a její hudební pouti řeknou třeba i Missy Elliott, Mariah Carey nebo Paula Abdul.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY