Janek Ledecký vydává koncertní album "Sliby se maj plnit...live"

06.11.2020 19:27 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Když si v Česku o Vánocích pustíte rádio, máte dvě jistoty - že zazní Karel Gott (nyní i ve spolupráci s Kryštof) a Janek Ledecký. Album "Sliby se maj plnit o vánocích (a devět dalších)" vyšlo už v několika různých (re)edicích. Nyní přichází na řadu jeho koncertní verze. Od 6. listopadu je k mání jako CD a DVD.

Janek Ledecký - Sliby se maj plnit...live
© Universal
"Album 'Sliby se maj plnit o Vánocích a 9 dalších' vyšlo v roce 1996. A v roce 2004 k němu přibyly ještě dvě písničky. Na koncertech většinou hraju z každého alba tak dvě, tři písničky. Ale na vánočním turné zazní každý rok všech dvanáct. A je to proto, že se ty písničky pro spoustu českých rodin staly vánoční konstantou. Stejně jako stromek nebo cukroví. Letošní turné mělo být už pětadvacáté. Ale nebude. Tohle DVD + CD je pro ty, co se o tu vánoční atmosféru nechtějí nechat připravit. Nahráli a natočili jsme to s mojí kapelou a M.Nostitz quartet na koncertě v pražském divadle Hybernia. Šťastný & Veselý!" vzkazuje zpěvák.

Tracklist CD je následující: A od těch časů, Ty spíš, Dětské oči, Pár škrábnutí, Nejdelší noc, Září hvězda září, Dopis Ježíškovi, Ryba rybě, Veselí o Vánocích, Posílám ti, Sliby se maj plnit o Vánocích, V knajpě U zaťatý pěsti, Štědrej večer nastal. Na DVD pak najdete tyto kousky: A od těch časů, Ty spíš, Dětské oči, Pár škrábnutí, Nejdelší noc, Září hvězda září, Dopis Ježíškovi, Ryba rybě, Veselí o Vánocích, Posílám ti, Sliby se maj plnit o Vánocích, V knajpě U zaťatý pěsti, Štědrej večer nastal, 12 Days Of Christmas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY