Per Gessle s "Let Your Heart Dance With Me" vzpomíná na Marii i Roxette

03.10.2020 17:19 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Od smutného odchodu Marie Fredriksson uplyne v prosinci rok. Její parťák z Roxette Per Gessle sice chystá novou sólovku, zároveň však stále prohrabává archiv skupiny. A k radosti fanoušků zde našel téměř hotovou písničku "Let Your Heart Dance With Me". Dokončil ji tedy, a tak v pátek 9. října vyjde singl na limitovaném vinylu zlatavé barvy.

Skladba se původně měla objevit již na posledním albu švédské formace "Good Karma" z roku 2016. Per však nebyl zcela spokojen s mixem, a tak song zapadl do šuplíku. Až letos ho dotáhl dle svých představ. Zároveň dodává, že to byl snad poslední kousek, do kterého Marie stihla nazpívat své vokální party.

K jeho uvedení na digitálních platformách vzniklo i vzpomínkové doprovodné video plné archivních záběrů z vystoupení kapely. Připomíná tak vzájemné přátelství obou jejích členů i jejich radost ze živého hraní. Výsledek je milý, byť samotná píseň zapadá do lety zaběhnutého formátu Perových popěvků.

"Let Your Heart Dance With Me" by se taktéž měla objevit na chystaném boxu rarit "Bag of Trix - Music From The Roxette Vaults". Náklad zmíněného zlatavého singlu je prý již zcela rozebrán (mluví se o počtu 1 500 kusů), pokud byste tedy tento střípek z diskografie Roxette chtěli vlastnit, budete muset mít štěstí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY