look - musicserver.cz">

Christina Aguilera kašle na korektnost. V klipu k "Loyal Brave True" má asijský look

18.08.2020 17:11 - David Věžník | foto: YouTube / Christina Aguilera

Už za pár týdnů bude mít premiéru remake původně animovaného filmu "Mulan" (u nás známého jako "Legenda o Mulan"). Tahle informace pro tuzemské čtenáře nemá příliš velkou váhu, neb veškerý spektákl se uskuteční prostřednictvím streamovací služby Disney+, již v Česku nemáme.

A tak si pojďme popovídat o promosinglu, který na blížící se událost upozorňuje. Jmenuje se "Loyal Brave True" a ozdobit ho svým zpěvem dostala za úkol Christina Aguilera. Je to (samozřejmě) tak trochu tuctová balada na tři doby, jíž se občas mihne nějaká ta pentatonika (děj snímku je totiž zasazený do starověké Číny). Nad vodou ji drží silný Xtinin vokál, který dokazuje, že americká zpěvačka je pořád ve formě (na rozdíl od její tvorby).

Pod doprovodným videoklipem je dle YouTube podepsána rovněž rodačka z Pensylvánie, dle kolegů z Rolling Stone je však režisérkou Niki Caro, jež měla na starosti i novou úpravu animáku. Do červena laděný vizuál vcelku vkusně kombinuje artové záběry na asijskou bojovnici, koně, krajinu a na blonďatou divu, která se nebála se v dnešní hyperkorektní době make-upem a účesem rebelsky stylizovat do Asiatky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY