Arca vydává čtvrtou desku. Láká na ni skladbou "KLK" s hostující Rosalíou

28.06.2020 16:21 - David Věžník | foto: Shaun MacDonald

Naposledy jsme o Arcovi psali před dvěma lety v souvislosti se sado-maso sluchátky. Od té doby se událo mnohé. Nejzásadnější změnou byl druhý coming out: v roce 2018 se do té doby uznávaný venezuelský producent začal označovat jako nebinární bytost, později pak jako trans-žena.

Dnes tedy máme tu čest s Alejandrou Ghersi, skladatelkou a producentkou, jež v pátek vydala své čtvrté studiové album. Dostalo název "KiCk i" a mezi hosty najdete například Björk, SOPHIE nebo Rosalíu. A právě posledně zmíněná španělská zpěvačka své kolegyni zpívá v kompozici "KLK", která nový počin uvádí do světa. Její hlas Arca rozsekala a zasadila do reggaetonového beatu, který následně (tradičně) prošpikovala postapokalyptickými ruchy a řezavými zvuky synťáků.

Nervní kus na nové kolekci doplňuje tucet dalších. Kompletní tracklist je následující: Nonbinary, Time, Mequetrefe, Riquiquí, Calor, Afterwards (featuring Björk), Watch, KLK (featuring Rosalía), Rip the Slit, La Chiqui (featuring SOPHIE), Machote, No Queda Nada.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY