Craig David na novém singlu společně se Stingem

31.03.2003 10:36 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Craig David a Sting
© facebook interpreta
Craig David slaví se svým druhým albem "Slicker Than Your Average" zasloužené úspěchy a ačkoli prodeje nejsou tak ohromující jako v případě debutové desky "Born To Do It", i tak patří mezi nejúspěšnější britské umělce současnosti. A to pravděpodobně potvrdí i jeho nový singl, již třetí z aktuální nahrávky.

28. dubna vyjde jako singl skladba "Rise & Fall", která původně obsahovala fragment ze Stingovy "Shape Of My Heart". Legendárnímu muzikantovi se však písnička natolik líbila, že ji spolu s Davidem nahrál zcela znovu. Sám Craig David o skladbě tvrdí, že je to jeden z jeho nejvýznamnějších a nejemotivnějších singlů vůbec. A o čem písnička je? ""Rise & Fall" ("Vzestup a pád") je o umělci, který se stal součástí showbyznysu a zažil úspěch, ale i pád - chytil se do sítě sexu, drog a rockn'rollu. Sting představuje moudřejší, starší postavu a jeho přínos singlu je neuvěřitelný. Hrozně moc si ho vážím."

Zajímavé je, že nový singl Sugababes "Shape", který vyšel již 10. března, je také postaven na Stingově skladbě "Shape Of My Heart" a refrén v ní zpívá také on. Inu jak je vidět, britští umělci umějí recyklovat vskutku vydatně.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY