Lindemann ve "Frau & Mann" opět provokují. Tentokrát ve vší počestnosti

27.11.2019 18:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kolem vydání druhé desky projektu Lindemann sice není takový šrumec jako v případě letošního návratu kapely Rammstein, leč vydavatelství Universal Music rozhodně nešetří, a během zhruba dvou měsíců propaguje již čtvrtý song. Volba padla na titulní píseň "Frau & Mann" a příslušný vizuál ji doprovodil do světa jen pár hodin po vydání samotného alba.

Text songu "Frau & Mann" je o životních protikladech. Ale jak tohle odrazit ve videu? No, máme tady kosmickou stanici, na které se nachází kapitán (role se opět ujal herec Peter Stormare) a inženýr, kterého hraje Peter Tägtgren. Kapitán miluje inženýra, leč ten to vůbec neví a navíc na Zemi žije spořádaný život s krásnou ženou, která během nepřítomnosti svého manžela pracuje ve fabrice u jeho bratra (hraje ho samozřejme Till Lindemann). A ten? Samozřejmě si na krásnou blondýnku dělá zálusk a tajně doufá, že se jeho bratr z kosmu nikdy nevrátí…

Z takového scénáře by mohl vzniknout i paskvil, ale klipu se ujal Sergey Minadze, rodák z Moskvy, který má na svém kontě celou řadu krásných reklam. A podobně pojal i tohle video. Sergey byl velmi precizní ve výběru záběrů a vsadil i na několik prvoplánových vtípků a jednoduchých point. Celé to dopadlo nad očekávání dobře, až člověk pomalu ani nevnímá, že samotná píseň není zrovna hitem na první dobrou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY