Red Mode Fest rozburácí brněnský Kabinet Múz

18.08.2019 16:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Red Mode Fest - plakát
© facebook interpreta
Kabinet Múz a kolektiv Red Mode lákají na říjnový Red Mode fest, což je první ročník festivalu stejnojmenné party lidí motající se okolo stoner rocku, post-rocku, psychedelie a podobných podivností. Vypukne už 19. října

Večer plný dunivých kytar, riffů a zvukových ploch zaručuje kvalitní sluchový zážitek. O hudbu, nejpodstatnější ingredienci večere, se postarají mexičtí Terror Cósmico, v nastolené temnotě budou pokračovat Baestien, skate náladu a chuť na pivko podpoří Laundered Syrup ze Silver Rocket. Druhou polovinu večera vyplní tři kapely skryté pod perutí Red Mode: stoneroví Greynbownes, postrockoví November Might Be Fine z Polska a na pomezí dirty blues a grunge přešlapující Dirty Old Dogs.

V rámci doprovodného programu se budou plnit břicha a chuťové pohárky místním Pizzapunk a o zážitek oku lahodící se postará brněnská tatérka Eliška aka JenSenTattoo se svou výstavou.

Jak dostat lidi do klubu už na první kapely, aby se nehrála přesilovka? Kdo přijde dříve, než na řadu přijde první kapela, dostává ke vstupence lístek ke slosování… A odměny pro dochvilné? Pivka, poukaz na tetování v JenSenTattoo, pizza od Pizzapunku, či merch kapel. Kdo pozdě chodí, sám sobě… Však to znáte. Tak 19. října v Kabinetu v Brně!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY