Dominika Hašková a DOMI udělali v klipu "Would't That Be Nice" přednost z nepořádku

24.07.2019 09:37 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O své schopnosti přinášet na domácí scénu kapku světovosti dala Dominika Hašková, dcera slavného hokejového brankáře, vědět už s minulým singlem "Let Me Follow". Nyní vydává se svou mezinárodně poskládanou kapelou DOMI další píseň "Would't That Be Nice". A opět se jedná o velice povedené dílo. Podle tiskové zprávy už dokonce skladba pronikla do britského éteru.

Hašková, která v Británii žije a dokončuje tam studium na konzervatoři Leeds College of Music, si libuje v mixu popu a elektroniky. A i tentokrát tento koktejl namíchala tak, že chutná. Zahrnuje špetku melancholické zasněnosti, ale ve výsledku se nakonec jedná o dosti energickou a živelnou záležitost.

"Singl vznikl z písničky, kterou jsme složili pro závěrečnou zkoušku na škole před dvěma lety. Když jsme s kapelou měli první koncert tady v Čechách, zařadili jsme ji do playlistu, protože jsme v té době neměli dostačující repertoár. Ale když jsme ji ve zkušebně zkoušeli, zjistili jsme, že se nám vůbec nelíbí. Vzali jsme tedy akordy a kompletně změnili celý vibe. Vznikla v hrozném časovém tlaku a teď je to jedna z našich nejoblíbenějších písniček," říká Hašková, která produkci svěřila Frankiemu Harperovi.

Video vzniklo v bývalé továrně a má posluchače především seznámit s celou kapelou a jejím způsobem vystupování. "Místnost, kde se natáčelo, jsme si museli vystajlovat tak, aby byla cool. Vzali jsme všechny věci, které se tam válely, jako rozbitý záchod, vylomené dveře a další bordel, a nefunkční věci, které pro nás ale v tu chvíli měly důležitou hodnotu. Bylo to crazy. K natáčení jsme oslovili naše spolužáky Sama Nicklina a Jonathana Umplebyho, kteří se kromě muziky zabývají filmem a designem," vzpomíná zpěvačka. Ta v současnosti se skupinou pracuje na EP a poté se všichni společně chystají na turné po severní Anglii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY