Giuseppe Ottaviani vydal výjimečné album "Evolver"

21.07.2019 11:15 - Jaromír Koc | foto: archiv Giuseppa Ottavianiho

Ital Giuseppe Ottaviani je již několik let jedním z nejpopulárnějších zástupců trancu. Jeho singly sklízejí u fanoušků úspěch, velký respekt si vypěstoval i u svých kolegů z hudební branže. Aktuálně na trh uvádí své čtvrté sólové album, které pojmenoval "Evolver".

Giuseppe Ottaviani - Evolver
© facebook interpreta
Na rozdíl od všech jeho dosavadních počinů měl "Evolver" úplně jiný koncept. Giuseppe je znám tím, že jako jeden z mála tvoří hudbu při svých DJských setech naživo - během svého vystoupení tedy kombinuje muziku ze záznamu se živým hraním. A právě podobný postup využil i při tvorbě nových skladeb. Každá vznikla během live streamu na YouTube. Giuseppe přišel se základním hudebním nápadem, sledující fanoušci se na vznik celého songu mohli nejen dívat, ale vše okamžitě i komentovat a doporučovat úpravy. Ottaviani následně dotvořil finální master a song byl hned druhý den k mání.

Zatím vydané singly se okamžitě vyhouply na první příčky digitálních hudebních portálů a lze očekávat, že podobný osud čeká i celou kolekci. Ta čítá celkem sedmnáct songů a logicky mezi nimi nechybí nedávné hity "Panama", "8K" nebo "Tranceland". Nahrávka vyšla ve světě 19. července, v distribuci ji můžeme do konce tohoto měsíce očekávat i u nás. Pokud nechcete ztrácet čas a čekat, tady je ten správný odkaz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY