Přijďte na nu-metalový putovní festiválek IMP

26.02.2003 15:16 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

4lyn
© www.nassfoto.de
Ke konci března proběhne ve třech českých městech - Plzni, Praze a Litoměřicích, putovní nu-metalový festival International Music Pudding, v jehož rámci zavítá do České republiky německá rocková naděje 4lyn, kterou jste mohli slyšet např. na soundtracku k filmu "XXX".

První zastávka se uskuteční v plzeňském Divadle Pod Lampou v pátek 21. března od osmi hodin večer. Kromě zmíněných 4lyn zahrají ještě bulharští etnometalisté Artery, domácí Hraczki a další český příslib, kapela The Switch. Do Prahy přijede International Music Pudding v sobotu 22. března a jeho tzv. Part II. proběhne v Rock Café. Oproti Plzni nastane jedna změna: na pódiu vystoupí navíc drsná americká písničkářka Susan Said, jíž někteří považují za ženskou obdobu Kurta Cobaina. Poslední zastávka v klubu Klacxon v Litoměřicích (neděle 23. března) se pak už bude muset obejít bez The Switch.

Bližší informace o akci, zúčastněných skupinách, vyjádření pořadatelské agentury MaFo Agency a další detaily naleznete v některém z příštích článků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY