Hlasujte pro české hudební objevy a vydejte se s nimi na největší čisté festivaly

02.05.2019 12:30 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours Of Ostrava, Rock for People a Sázavafest letos znovu přinesou scénu čistých festivalů REC.stage. Stejně, jako v předchozích letech, je tato scéna určena výhradně začínajícím českým kapelám a interpretům. Pro ty mohou fanoušci hlasovat v květnu a určit, kdo se stane českým hudebním objevem. Hlasující mohou navíc vyhrát dvě ze sta vstupenek na čisté festivaly třídící odpady.

Rozhodněte kliknutím o hudebních objevech

O možnost vystoupení na REC.stage letos v přihláškách usilovalo celkem 873 kapel a interpretů. Na výběru finalistů se podíleli pořadatelé festivalů a přední hudební publicisté. V květnu je již pouze na hudebních fanoušcích, aby poslali své hlasy jednoduše kliknutím a rozhodli tak o letošních českých hudebních objevech. Ve hře je mnoho. Tři nejlepší interpreti získají honorář a prime time na největších čistých festivalech Colours Of Ostrava, Rock For People a Sázavafestu. Tyto festivaly společně s dalšími dvaadvaceti spojuje to, že díky projektu Čistý festival přinášejí návštěvníkům možnost třídění odpadu. Pro hlasující fanoušky připravili pořadatelé čistých festivalů navíc ještě jeden bonus. Celkem padesát hlasujících si rozdělí sto vstupenek na letní openairy.

Hlasuj do konce května:
www.cistyfestival.cz
Každý den máš tři hlasy a možnost vyhrát vstupenky

Kdo se recykluje v český hudební objev?

Osm letošních hudebních objevů představuje několik zcela různých hudebních stylů. Mezi finalisty nechybí lamači dívčích srdcí Sofian Medjmedj a Pro tebe, ale také rockovější Stifled a Electric Lady, kteří již mají zkušenosti s koncertováním mimo Českou republiku. Naprosto originálním hudebním projevem se prezentují Where Are We Now, Milan Samko a Flash Boy. Ty lze v hlasování rozhodně považovat za černé koně. Na hranici folku se pohybuje Paya May, pro kterou by případný úspěch znamenal dokončení mainstreamové proměny.

Všichni finalisté již podstoupili první krok k tomu, aby se recyklovali v české hudební objevy. Frontman Mirai je postavil před výzvy v reality show REC.ykluj objev. Premiérové díly běží vždy v úterý a pátek po celý květen na Youtube. V každém díle na Youtube televizi REC tv mohou fanoušci navíc vyhrát unikátní zážitek, cestu na největší české festivaly v doprovodu kapel.

Odebírej REC tv na Youtube a sleduj každé úterý a pátek české hudební objevy v reality show Miraie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY