ionnalee na konci května vydá své druhé album "Remember The Future"

28.03.2019 14:02 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Není to tak dlouho, co ionnalee odjela turné k debutu "Everyone Afraid To Be Forgotten", které ji mimo jiné zavedlo i do pražského klubu MeetFactory. Už v té době však v tichosti pracovala na jeho následovníkovi. Před nedávnem odhalila první singl "Open Sea" a nyní přidala všechny podstatné informace. Novinka se bude jmenovat "Remember The Future" a dočkáme se jí posledního květnového dne.

ionnalee - Remember The Future
© facebook interpreta
Deska, jejíž obal vidíte nalevo, opět nabídne celistvé téma. Tentokrát bude hlavní aktérka zkoumat blízkou budoucnost a sociální bubliny. Zmíněná futuristická skladba "Open Sea" bude celou nahrávku otvírat a vy si ji můžete poslechnout níže. Autorkou hudby a všech textů je sama ionnalee (dříve iamamiwhoami, vlastním jménem Jonna Emily Lee). Finální mix obstaral Johannes Berglund a s produkcí některých tracků vypomohli Claes Björklund a Röyksopp (ti mají prsty ve skladbě "Mysteries Of Love"). Dočkáme se i spoluprací v ryze dámské režii - v "Matters" hostuje Zola Jesus a v "Crystal" Jennie Abrahamson (tu kdysi objevil Peter Gabriel).

Druhé album pod iniciálami ionnalee vyjde v pátek 31. května a přinese těchto jedenáct kompozic: Open Sea, Wipe It Off, Some Body, Matters (with Zola Jesus), Islander, Remember The Future, Crystal (with Jennie Abrahamson), Race Against, Silence My Drum, Mysteries Of Love, I Keep. Kolekce bude k mání digitálně a v limitovaném nákladu i fyzicky na CD a LP ve speciálním balení s rozsáhlým bookletem. Objednávat můžete přímo v jejím obchodě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY