Fast Food Orchestra oslaví dvacetiny rekordně dlouhým setem a hosty

27.03.2019 19:07 - Hana Bukáčková | foto: Marek Švamberg

Fast Food Orchestra slaví 20 let na hudební scéně a při této příležitosti právě v těchto dnech jedou unikátní a neopakovatelné turné, které obsahuje pouze čtyři zastávky.

"Turné k dvaceti letům jsme odstartovali v Plzni v KD Šeříkovka. Playlist obsahoval 34 písniček a trval dvě hodiny a dvacet minut. Jen jedna slečna řekla, že jí připadal krátký, ostatní lidi si stěžovali, že je bolí nohy," říká Filip Vondrášek alias Fido a dodává: "Teď nás ještě čeká Brno (27. 3.), Praha (28. 3.) a Pardubice (29. 3.) a hodně se na to těšíme, je to kupa emocí a skvělý pocit mít zase vedle sebe na pódiu kámoše, se kterými jsme prožili kus života spojeného s hudbou."

Ne všichni členové formace chtěli výročí slavit, po diskuzích ale zvolili formát, na kterém se shodli. Pozvali si několik původních členů, kteří sestavou prošli a kteří neodmyslitelně patří k různým etapám jejího vývoje. Na pódiích tak stanou například zpěváci Kary a Su-sha, který donedávna obstarával i saxofon, trumpetista Richec, basák Filip Čapek (Larika) a bubeník Tomáš Knotek (Doctor P.P., Circus Brothers). Cílem je vrátit se v čase, zavzpomínat a zahrát ty největší hity z každého alba.

Mimo jiné uslyšíte i tři zbrusu nové věci, které produkoval Lukáš Chromek. Singl "Do práce" se mimochodem začátkem dubna dočká klipové premiéry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY