Emma Smetana a Emma Drobná ohlašují pokračování úspěšného turné Emma & Emma

22.03.2019 10:33 - Josef Martínek | foto: Iva Haj

Originální spojení dvou nositelek jména Emma bude z důvodu velkého zájmu ze strany fanoušků pokračovat. Emma Smetana a Emma Drobná v rámci turné koncem loňského roku naplnily pražskou Roxy a potěšily i diváky v několika dalších městech. Nyní přidávají dalších pět zastávek.

“Společné koncerty pro mě byly silným zážitkem, jak po hudební, tak po lidské stránce. Emma má neopakovatelné kouzlo. Na jevišti i mimo něj," říká Smetana, která aktuálně za video "Lost And Found" získala Hudební cenu Evropy 2 v kategorii Videoklip roku. “Baví nás to, máme společný merch, naše kapely si taky rozumí, po každém koncertě byl velký mejdan s fanoušky, na konci turné v zimě nám oběma bylo hrozně líto, že to končí. A tak jsme se radši rozhodly, že to neskončí! Producentce turné Martině Tůmové se pak podařilo dát dohromady dalších pět termínů a míst a my už se hrozně těšíme," shodují se zpěvačky..

Obě mají zatím na kontě jednu sólovou desku a pracují na dalším materiálu. Zatímco Drobná aktuálně vyhrává z éteru s písní "Try" z debutu "You Should Know", její kolegyně by měla do konce jara singlově představit skladbu "Over", kterou už nějakou dobu zpívá na koncertech. Plánuje také druhé album.

"Emma Drobná a Emma Smetana předvedly to nejsvěžejší, co současný český a slovenský pop nabízí," zhodnotili jsme v listopadu v reportáži z koncertu v Roxy. Také na nadcházejících zastávkách slibují odehrát dva chytlavé, taneční a zároveň intimně laděné sety.

Termíny Emma & Emma - jaro 2019:

Banská Bystrica (29. 3., Klub 77).
Krnov (30. 3. Music Club Kofola)
Nitra (25.4. Musica Café)
Nové Mesto nad Váhom (26.4. Blue Note)
Olomouc (27.4. S Klub)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY